Guía para hacerse Rico – Libro

Lee gratis, la «Guía para hacerse rico: sin cancelar sus tarjetas de crédito», donde Robert Kiyosaki proporciona conocimientos para ayudarte a alcanzar tu seguridad financiera.

El Arte de la Guerra – Libro

Lee gratis: «El Arte de la Guerra» el mejor libro de estrategia de todos los tiempos. Este libro de dos mil quinientos años de antigüedad, es uno de los más importantes textos clásicos chinos

La Doctrina Secreta – Cosmogénesis

Lee gratis esta obra ocultista, que dice poco a la inteligencia y todo a la intuición del asiduo estudiante de la metafísica más trascendental y profunda…

Tus Zonas Sagradas – Libro

Si te encuentras atenazado en los límites de tu realidad inmediata, este libro es para ti. Es hora de cambiar tu realidad.

El Poder de la Intención- Libro

Aprende los principios de la intención y cómo conectar esa fuerza con la fuente de la creatividad que todos poseemos.Por el autor del bestseller Tus zonas erróneas.

La Magia Mental – Libro

El libro explica que todos somos centros de poder en el vasto océano del poder universal. Han atraído este libro hacia ustedes; ahora, acepten lo que la ley les ha enviado y hagan uso de ello.

La Clave de los Negocios – Libro

«La clave de los negocios» de William Walker Atkinson ofrece principios esenciales para triunfar en el mundo empresarial y en la vida diaria.

Prosperidad Verdadera – Libro

Prosperidad Verdadera Cada vez más, la gente se está dando cuenta de que la vida no fue diseñada para ser una montaña rusa. Sin embargo, eso es exactamente lo que se convierte cuando el éxito se define únicamente en términos materiales.   ¿Cuál es la alternativa? Renunciar a la buena fortuna financiera no es la

Alchimistul

Alchimistul, extraordinarul roman al lui Paulo Coelho, a inspirat milioane de cititori din intreaga lume.

Fii Obsedat sau Fii Mediocru 

În Top 7 cărți de Business și Dezvoltare Personală! Antreprenorul milionar și autorul de bestsellere New York Times, Grant Cardone, vine cu un apel îndrăzneț de trezire pentru oricine este pregătit de succes.

Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înşine

Aceasta carte va va permite sa intreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi insiva. In acelasi timp veti descoperi fortele puternice innascute in fiecare dintre noi, care contribuie la implinirea vietii fiecaruia.

Destin, libertate și suflet

Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.

Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane.

 Un Pământ Nou

Cu ghidul spiritual Puterea prezentului, Eckhart Tolle a inspirat milioane de cititori sa descopere libertatea si bucuria unei vieti traite pe taramul lui „acum“. In cartea Un pamant nou, autorul inainteaza pe calea deschisa de aceasta idee si arata cum constiinta umana poate inflori prin diminuarea egoului, esentiala atat pentru a dobandi fericirea personala, cat si pentru a cladi o lume in afara conflictului si a suferintei.

Gândește și vei fi bogat

Autorul a intervievat peste 500 dintre cei mai bogati barbati si femei din vremea sa, descoperind secretul marii bogatii, bazat pe ideea ca, daca putem invata sa gandim ca cei bogati, vom deveni, la randul nostru, bogati si demonstrand ca formula magica pentru a face bani nu se schimba niciodata.

Puterea este în interiorul tău

Aceasta carte include foarte multe informatii. De aceea, nu trebuie sa crezi ca le vei putea integra pe toate de la bun inceput. onsider extrem de important mesajul ca Puterea pe care o cautam cu totii «undeva in exterior» se afla de fapt in interiorul nostru si ne sta in permanenta la dispozitie pentru a fi folosita in diferite maniere pozitive.

Efectul umbrei

Umbra există în fiecare dintre noi. Ea face parte integrantă din noi. Din păcate, noi ne petrecem o mare parte din viaţă fugind de ea. Departe de a fi atât de înspăimântătoare cum credem, latura noastră întunecată ne promite o viaţă mai bună şi mai împlinită.

Legea Compensatiei Divine

La fel ca si celelalte carti scrise de Marianne Williamson si publicate, de-a lungul timpului, de Editura For You (Iubire magica si Gratia de fiecare zi) si Legea compensatiei divina prezinta invataturi inspirate din Un Curs in Miracole, aplicate, de aceasta data , la doua domenii de mare interes: viata profesionala si cea financiara.

Poţi să-ţi vindeci Viaţa

Louise L. Hay isi prezinta viziunea profunda legata de relatia care exista intre minte si corp. Ea exploreaza constrangerile la care conduc gandurile si ideile limitative si ne ajuta sa intelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor si ale disconfortului.Plin de idei si de strategii care si-au dovedit eficienta pentru milioane de oameni din intreaga lume, acest ghid practic iti va schimba in bine, pentru totdeauna, modul de a gandi.

You cannot copy content of this page

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad